معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی توضیح شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره جزییات تاثیر مثبت معدل دوره یازدهم کنکور مرگ سالانه ۵۰۰۰۰ ایرانی بر اثر آلودگی هوا تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مشخص شد/ موافقت شورا با اعمال تاثیر مثبت معدل مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ تمدید شد خروج صندوق بازنشستگی کشوری از بنگاه‌داری دانشمندان «گرگ‌های وحشت» را از انقراض برگرداندند ماجرای حفاری در بهشت زهرا چه بود؟ / توضیحات میراث فرهنگی تهران ضارب اصلی دانشجوی دانشگاه گرگان بازداشت شد آخرین مهلت ثبت‌نام طرح ترافیک و کارت‌بلیت خبرنگاری اعلام شد خسارت سنگین سیلاب و طوفان به دام‌های روستای قره‌دره هریس سرویس‌دهی مجدد خط ۳ متروی تهران پس از اقدام نافرجام یک زن به خودکشی خطر مسمومیت با قارچ‌های سمی در فصل بهار

سفر به کدام استان‌ها پرخطر است؟

با پیشتازی ویروس کرونا، سفر دست‌کم به ۲۷ استان کشور پرخطر اعلام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 13
کد خبر: ۶۶۶۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ با پیشتازی ویروس کرونا، سفر دست‌کم به ۲۷ استان کشور پرخطر اعلام شده است.


با رفع محدودیت ترددهای بین شهری، اما وزارت بهداشت همچنان سفر را رفتاری پرخطر در زمان گسترش ویروس کرونا می‌داند. وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز موافق این شکل از مسافرت‌ها نیست و گفته است: «سفرهای انبوه و بدون برنامه‌ریزی مورد تایید ما هم نیست.»

 

آمار دقیقی از شکل سفرها وجود ندارد، اما با شیوع ویروس کرونا طبق اظهارات مجریان تورها و متولیان گردشگری، سفر دچار تغییر سلیقه شده است. در ماه‌های اخیر گرایش مردم به سفر با اتومبیل شخصی و خانوادگی بیشتر از سفر با قطار، هواپیما، اتوبوس و یا تور بوده است.

 

با این وجود، تعداد جان‌باختگان ویروس کرونا در ایران که طبق آخرین آمارهای وزارت بهداشت، از مرز ۴۰هزار نفر فراتر رفته است و شمار مبتلایان شناسایی‌شده‌ بیماری کووید - ۱۹ که روزانه به بیش از ۱۱ هزار نفر رسیده است، به ملاحظه بیشتری برای سفر و انتخاب مقصد، نیاز دارد.


بنابر اعلام وزارت بهداشت، درحال حاضر استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار گرفته‌اند و سفر به این مناطق همچنان پرخطر محسوب می‌شود.

 

وزارت بهداشت، استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان را نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار داده است.

 

در بیشتر این استان‌ها هتل‌ها و سایر مراکز خدماتی گردشگری به دستور استانداران فعلا تعطیل شده‌اند و موزه‌ها نیز به گفته مدیرکل امور موزه‌های کشور تا پایان آبان‌ماه تعطیل‌اند. محدودیت‌های جدید ستاد کرونا نیز فعالیت رستوران‌ها، کافه‌ها و چای‌خانه‌ها را در این استان‌ها به حالت غیرفعال درآورده است. در نتیجه سفر به این استان‌ها با محدودیت خدمات همراه خواهد شد.

 

پیشنهاد می‌شود پیش از تعیین مقصد سفرهای ضروری، «اطلاعات پراکندگی کرونا در ایران» از طریق ستاد کرونا و وب‌سایت وزارت بهداشت دریافت شود.

 

صرف نظر از وضعیت حاد کرونا در بیشتر استان‌ها و لزوم احتیاط برای سفر، پلیس راه کشور نیز وضعیت جاده‌ها را در ۲۱ استان کشور تا یکشنبه آینده، بارانی و برفی اعلام کرده و از مسافران و رانندگان خواسته تجهیزات مناسب به همراه داشته باشند. آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، لرستان، مرکزی، همدان، زنجان، قزوین، گیلان، البرز، خراسان رضوی و یزد از جمله استان‌هایی هستند که به دلیل بارش باران و برف، به توصیه پلیس راه، ملاحظه بیشتری را برای سفر می‌طلبند. هرچند که معاون مرکز مدیریت راه های کشور با پیش‌بینی کاهش ترددهای جاده‌ای با توجه به بارش‌ها، انتظار کاهش تقاضای سفر را در این روزها مطرح کرده است./ایسنا

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر